ANMELDELSE: Spiller dine børn Rocket  League?

Hvis dine børn spiller Rocket League, kan jeg fortælle dig at det er et fremragende spil.

Af Thobias Schøneberg Kastbjerg

Når man sidder foran computeren eller PS4’eren kan børn være sociale på helt nye måder. Når man sidder i den dejlige stol eller i sofaen og spiller med sine venner selvom de ikke er der, lyden af tilskuere og biler, endda lyden af bolden der ryger i mål. Lyden af jublen med dine venner når i vinder, og effekterne af de to biler der støder op af siden på hinanden, får at få bolden, og spændingen når man er så tæt på at vinde men også ved at det kan gå galt når som helst.

Man er to hold der spiller mspiller-dine-boern-rocket-leagueod hinanden på en bane med to mål. De to hold skal føre en bold i modstanderens mål, men det kan være meget svært da man køre i en bil. Ja, i Rocket League skal man samarbejde for at få bolden i modstanderens mål, det kan sammenlignes med fodbold og andre spil som det. Man kan spille med og mod sine venner online.

Mange unge spiller spillet og det kan både spilles på computer og konsol, som Ps4 og Xbox.

Rundt på banen er der fordelt noget der hedder boost, man kan køre rundt på banen og samle boost mens man spiller, den boost du indsamler kan du så bruge til at køre hurtigere.

Efter min mening er det et meget godt spil med massere af action og underholdning, selvfølgelig spillet også børnevenlig. Man kan virkelig føle gejsten efter en sejr med sit hold, når man spiller spillet. en god måde at samarbejde på er at bruge Skype eller Teamspeak, med Skype eller Teamspeak kan man snakke sammen med de andre fra holdet, det gør det meget nemmere at samarbejde. Jeg synes det er mega godt fundet på, at sætte biler på en bane med to mål og en bold.

Mange unge spiller Rocket league sammen online. Grafikken og effekterne i spillet er gode og derfor meget høje derfor skal man bruge en okay god computer hvis du vil spille det på computer, man kan dog ændre på grafikken og effekterne.

Game Modes
Der er forskellige game modes i Rocket League. Du kan spille Fodbold, Basket, Hockey og endda blande spillende, du kan spille med forskellige bolde og anderledes baner. Man kan også sætte tyngdekraften op og ned.

Grafikken
Grafikken i Rocket League er meget god, og hvis du spiller på en computer der ikke er så god,
kan du redigere grafikken ned så dit spil ikke hakker. Så hvis din computer ikke er ligeså god som dine venners, kan du sætte grafikken ned. Du kan også, hvis det er meget slemt, sænke illustrationerne på skygger, lys græsset og meget andet.

Splitscreen
På Konsol kan du spille flere spillere på samme skærm, det hedder split screen, så hvis man er 2 spillere
bliver skærmen delt i 2, på den måde kan man spille med sine venner, når de er hjemme hos deres ven.

Rumble
Rocket League har lige indført et nyt game mode i spillet der hedder Rumble. Rumble er et game Mode, hvor du har nogle Special powers du får hver 10’ende sekund. Rumble gør spillet meget sjovere og kan gøre spillet uforudsigeligt. Når du får dit special power du kan Fx få The Boot, Med the Boot kan du sparke en anden spiller væk fra bolden eller en selv, Med Freezer kan du fryse bolden til den bliver berørt igen, med Spike kan du få bolden til at klistre sig fast på dig til en anden sparker den af eller  tiden går og Spikes udløber.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *